Door het corona virus is momenteel alles anders.

Zo ook het wedstrijd seizoen van dit jaar. Gelukkig hebben we wel nog aardig veel kunnen trainen in het voorseizoen. Helaas zijn wel het WK en de test even afgelast.

Alles inzetten op de worldcup wedstrijden dan maar. Afgelopen week hadden we hier dan eindelijk de eerste van het seizoen van. We begonnen met een reuzenslalom wedstrijd in het Zwitserse Veysonnaz. Een piste waar van alles inzit. Steile stukken, vlakke stukken en een aantal mooie overgangen. Het weer was goed en de piste lag er perfect bij.

De eerste run van deze wedstrijd maakte ik nog een aantal kleine foutjes, maar toch wist ik als 6e over de finish te komen. In de 2e run ging het nog beter en zo werd ik 4e in de worldcup reuzenslalom! Mijn beste worldcup resultaat op de reuzenslalom tot nu toe!

De volgende dag begon ik met veel vertrouwen aan de volgende wedstrijd. De eerste worldcup slalom wedstrijd van het seizoen. Tot mijn grote verbazing wist ik hier 3e te worden. Mijn eerste worldcup podium was een feit! De dag daarna wist ik na de eerste run weer op de 3e plek te komen, maar helaas ben ik in de beslissende 2e run onderuit gegaan.

Ongelofelijk blij met mijn eerste worldcup week van het seizoen! Ik kan tevreden zeggen dat ik dit jaar de stap naar de absolute top heb gezet, en ga met een hele bak zelfvertrouwen de rest van het seizoen tegemoet!